Swims

Swims

I 2006 ble Swims grunnlagt i Oslo. Merket ga nytt liv til kalosjer, og ideen var å kombinere deres praktiske egenskaper til noe trendy. Swims kalosjer har en enkel og minimalistisk preg som er typisk...

I 2006 ble Swims grunnlagt i Oslo. Merket ga nytt liv til kalosjer, og ideen var å kombinere deres praktiske egenskaper til noe trendy. Swims kalosjer har en enkel og minimalistisk preg som er typisk for skandinavisk mote og design. De har vokst enormt som herremote, og er tilpasset regntunge og slapsete dager i tøffere værforhold. I det senere tid har også Swims jakker og accessories vokst fram, alle vanntette. Stilige regnklær er en mangelvare, og de har laget et merkevare som virkelig finner sin plass i Norge.

 

Swims salg
Hvis det oppstår et salg på Swims, henter vi automatisk inn de nedsatte produktene fra nettbutikkene det gjelder og gjør de tilgjengelig hos oss. Finn alt av Swims salg og spar penger på det utrolig populære merket i dag.

 

Swims outlet
Av og til kjøres det outlet på Swims. Her gjelder det å holde seg oppdatert, for dette kan være i et begrenset omfang som raskt går unna til den med raskest labb. Sjekk innom vår nettside når du er på jakt etter den neste outlet på nett, så skal du være sikker at du finner best Swims outlet på nett.

 

Swims tilbud
Skal du handle Swims klær på tilbud? Vi har samlet alt av fabrikkutsalg, kampanjetilbud og avslag på sesongvarer slik at du enkelt kommer til røverkjøpene. Vi sjekker daglig fra Norge og utland etter nettbutikker med de beste tilbudene, slik at du kommer rett til best Swims tilbud.

 

Swims fabrikkutsalg
Mange folk liker å gå til fabrikkutsalg når de ser etter de beste tilbudene på klær og sko, men hvorfor dra helt til fabrikkutsalget? Når du handler på nettet får du de samme lave prisene men med et mye større utvalg, og du trenger ikke dra ut av huset. Bare len deg tilbake i favorittstolen din, let gjennom alle de flotte varene fra Swims fabrikkutsalg og legg inn en bestilling når du er ferdig - varene blir levert rett på døra di!

 

Swims rabatt
Er du på utkikk etter Swims med rabatt? Let ikke lengre. Noen perioder har mindre salg enn andre, men oppstår det rabatterte produkter dukker de opp hos oss. Surf gjennom produktene og se om det er noen Swims rabatt som passer deg.

 

  • Swims gummistøvler
  • Swims paraplyer
  • Swims regnjakker
  • Swims sko
  • Swims kalosjer
  • Swims jakke
  • Swims dunjakke
  • Swims regnjakke
  • Swims regnklær