Day Birger et Mikkelsen

Nyheter og salg på Day Birger et Mikkelsen

Day Birger et Mikkelsen er hjertebarnet til Keld Mikkelsen. Hans visjon er å fange en elegant silhuett og kombinere den med etniske detaljer inspirert fra sine verdensreiser. Siden merkets lansering i 1997 har formålet konsekvent vært å skape allsidig mote som tar sikte på å oppfylle behovene til en moderne kvinne og vise dagens moderne estetikk. Sannheten ligger i tidløs, allsidig design.

Day Birger et Mikkelsen er en fusjon mellom nært og fjernt, lokalt og globalt, og uttrykker en viss sofistikasjon som kommer fra Keld Mikkelsens fascinasjon med det eksepsjonelle håndverket han opplevde i Hong Kong og India, tilstedeværelsen av farge og detaljets betydning.

Day Birger et Mikkelsens formål å skape slitesterk, uanstrengt elegant mote for moderne kvinner. Siden åpningen av dørene, har DAY Birger et Mikkelsen vokst til å bli en global designer tilstedeværelse tilgjengelig i over 1000 salgssteder i 25 land.

Day Birger et Mikkelsen salg

Til tider kjører de storsalg, og da er det kun et sted du har lyst å farte: motetilbud. Vi henter inn automatisk alt av Day Birger et Mikkelsen salg sånn at skal slippe å styre så fælt på den store webben.

Day Birger et Mikkelsen tilbud

Skal du handle Day Birger et Mikkelsen klær på tilbud? Vi har samlet alt avfabrikkutsalg, kampanjetilbud og avslag på sesongvarer slik at du enkelt kommer til røverkjøpene. Vi sjekker daglig fra Norge og utland etter nettbutikker etter de beste tilbudene. Varene vi finner organiserer vi etter rabatt, merke, pris og popularitet for å kunne gi deg en ide på det beste tilbudet som eksisterer på nett - til lavest pris. Day Birger et Mikkelsen er kjent for sine friske kolleksjoner til alle sesonger.

Day Birger et Mikkelsen fabrikkutsalg

Mange folk liker å gå til fabrikkutsalg når de ser etter de beste tilbudene på klær og sko, men hvorfor dra helt til fabrikkutsalget? Når du handler på nettet får du de samme lave prisene men med et mye større utvalg, og du trenger ikke dra ut av huset. Bare len deg tilbake i favorittstolen din, let gjennom alle de flotte varene fra Day Birger et Mikkelsen fabrikkutsalg og legg inn en bestilling når du er ferdig - varene blir levert rett på døra di!

3Vjx7ZHYC tittel
1sxZ3Do8esOCDC4 merke
hsVj3R kr 4kSjC9 kr
saEppyqXxRtQrIoFU tittel
fIzAvXmIDowmX merke
SSabrie7 kr WGUb kr
IF8o4 tittel
5tmQu89qvbbnBtDPe merke
AyrALk kr 8V9U7Cq kr
QlYcp7q18xXt4tTEp tittel
y211Tcy8 merke
Cdsl kr TTnt9u kr
gTyYRx tittel
PaSaBY05W49pq6 merke
9cSpt kr mLub kr
uvXfv746pMt tittel
iBNg984fUlsjdwl1C merke
HN8n kr zsWw6YxW kr

© 2022 Motetilbud. Alle rettigheter.