Day Birger et Mikkelsen

Nyheter og salg på Day Birger et Mikkelsen

Day Birger et Mikkelsen er hjertebarnet til Keld Mikkelsen. Hans visjon er å fange en elegant silhuett og kombinere den med etniske detaljer inspirert fra sine verdensreiser. Siden merkets lansering i 1997 har formålet konsekvent vært å skape allsidig mote som tar sikte på å oppfylle behovene til en moderne kvinne og vise dagens moderne estetikk. Sannheten ligger i tidløs, allsidig design.

Day Birger et Mikkelsen er en fusjon mellom nært og fjernt, lokalt og globalt, og uttrykker en viss sofistikasjon som kommer fra Keld Mikkelsens fascinasjon med det eksepsjonelle håndverket han opplevde i Hong Kong og India, tilstedeværelsen av farge og detaljets betydning.

Day Birger et Mikkelsens formål å skape slitesterk, uanstrengt elegant mote for moderne kvinner. Siden åpningen av dørene, har DAY Birger et Mikkelsen vokst til å bli en global designer tilstedeværelse tilgjengelig i over 1000 salgssteder i 25 land.

Day Birger et Mikkelsen salg

Til tider kjører de storsalg, og da er det kun et sted du har lyst å farte: motetilbud. Vi henter inn automatisk alt av Day Birger et Mikkelsen salg sånn at skal slippe å styre så fælt på den store webben.

Day Birger et Mikkelsen tilbud

Skal du handle Day Birger et Mikkelsen klær på tilbud? Vi har samlet alt avfabrikkutsalg, kampanjetilbud og avslag på sesongvarer slik at du enkelt kommer til røverkjøpene. Vi sjekker daglig fra Norge og utland etter nettbutikker etter de beste tilbudene. Varene vi finner organiserer vi etter rabatt, merke, pris og popularitet for å kunne gi deg en ide på det beste tilbudet som eksisterer på nett - til lavest pris. Day Birger et Mikkelsen er kjent for sine friske kolleksjoner til alle sesonger.

Day Birger et Mikkelsen fabrikkutsalg

Mange folk liker å gå til fabrikkutsalg når de ser etter de beste tilbudene på klær og sko, men hvorfor dra helt til fabrikkutsalget? Når du handler på nettet får du de samme lave prisene men med et mye større utvalg, og du trenger ikke dra ut av huset. Bare len deg tilbake i favorittstolen din, let gjennom alle de flotte varene fra Day Birger et Mikkelsen fabrikkutsalg og legg inn en bestilling når du er ferdig - varene blir levert rett på døra di!

o6K7QE7mncVpTp tittel
b3PGotM merke
4vo9tFkk kr n2YDS kr
zwhHl tittel
K5CqqLUMdrTJX merke
v1Jw kr iapheyT kr
08VbQh tittel
jeOIWrHgHra merke
49E2dd kr BIoV kr
Huh6Vl4z tittel
1UJdPOM5F2Ryo6pu1g merke
HEUhKe3z kr ur3uEOj kr

© 2021 Motetilbud. Alle rettigheter.