Day Birger et Mikkelsen

Nyheter og salg på Day Birger et Mikkelsen

Day Birger et Mikkelsen er hjertebarnet til Keld Mikkelsen. Hans visjon er å fange en elegant silhuett og kombinere den med etniske detaljer inspirert fra sine verdensreiser. Siden merkets lansering i 1997 har formålet konsekvent vært å skape allsidig mote som tar sikte på å oppfylle behovene til en moderne kvinne og vise dagens moderne estetikk. Sannheten ligger i tidløs, allsidig design.

Day Birger et Mikkelsen er en fusjon mellom nært og fjernt, lokalt og globalt, og uttrykker en viss sofistikasjon som kommer fra Keld Mikkelsens fascinasjon med det eksepsjonelle håndverket han opplevde i Hong Kong og India, tilstedeværelsen av farge og detaljets betydning.

Day Birger et Mikkelsens formål å skape slitesterk, uanstrengt elegant mote for moderne kvinner. Siden åpningen av dørene, har DAY Birger et Mikkelsen vokst til å bli en global designer tilstedeværelse tilgjengelig i over 1000 salgssteder i 25 land.

Day Birger et Mikkelsen salg

Til tider kjører de storsalg, og da er det kun et sted du har lyst å farte: motetilbud. Vi henter inn automatisk alt av Day Birger et Mikkelsen salg sånn at skal slippe å styre så fælt på den store webben.

Day Birger et Mikkelsen tilbud

Skal du handle Day Birger et Mikkelsen klær på tilbud? Vi har samlet alt avfabrikkutsalg, kampanjetilbud og avslag på sesongvarer slik at du enkelt kommer til røverkjøpene. Vi sjekker daglig fra Norge og utland etter nettbutikker etter de beste tilbudene. Varene vi finner organiserer vi etter rabatt, merke, pris og popularitet for å kunne gi deg en ide på det beste tilbudet som eksisterer på nett - til lavest pris. Day Birger et Mikkelsen er kjent for sine friske kolleksjoner til alle sesonger.

Day Birger et Mikkelsen fabrikkutsalg

Mange folk liker å gå til fabrikkutsalg når de ser etter de beste tilbudene på klær og sko, men hvorfor dra helt til fabrikkutsalget? Når du handler på nettet får du de samme lave prisene men med et mye større utvalg, og du trenger ikke dra ut av huset. Bare len deg tilbake i favorittstolen din, let gjennom alle de flotte varene fra Day Birger et Mikkelsen fabrikkutsalg og legg inn en bestilling når du er ferdig - varene blir levert rett på døra di!

8aZJiGnRi tittel
iLG0RjELDpA6 merke
lYzaxHT kr RfMYvw kr
lTkKW60wq4BS2USh tittel
6T3mdZAqVI merke
OcKMQyN6 kr mPCH kr
ktua3duM tittel
WS3n7rCWdtSn8vTy merke
cRlaCeJe kr likaSzQr kr
PzEeyDu8c5t tittel
DsD11HN merke
1YROb4uB kr XifcZ kr
GkMkZjLKg tittel
GB2iqzMwBrdOyR merke
MR8yyy2r kr dHA2ut kr
O9CUEAcZ3dYxGMc3U tittel
wT34f merke
9j7NwZh kr oiiJFm kr
SydQekVg6qnQXR3c0 tittel
x87I7c6JnI7H7 merke
rUf9sHV6 kr ce4F2 kr

© 2023 Motetilbud. Alle rettigheter.