Day Birger et Mikkelsen

Nyheter og salg på Day Birger et Mikkelsen

Day Birger et Mikkelsen er hjertebarnet til Keld Mikkelsen. Hans visjon er å fange en elegant silhuett og kombinere den med etniske detaljer inspirert fra sine verdensreiser. Siden merkets lansering i 1997 har formålet konsekvent vært å skape allsidig mote som tar sikte på å oppfylle behovene til en moderne kvinne og vise dagens moderne estetikk. Sannheten ligger i tidløs, allsidig design.

Day Birger et Mikkelsen er en fusjon mellom nært og fjernt, lokalt og globalt, og uttrykker en viss sofistikasjon som kommer fra Keld Mikkelsens fascinasjon med det eksepsjonelle håndverket han opplevde i Hong Kong og India, tilstedeværelsen av farge og detaljets betydning.

Day Birger et Mikkelsens formål å skape slitesterk, uanstrengt elegant mote for moderne kvinner. Siden åpningen av dørene, har DAY Birger et Mikkelsen vokst til å bli en global designer tilstedeværelse tilgjengelig i over 1000 salgssteder i 25 land.

Day Birger et Mikkelsen salg

Til tider kjører de storsalg, og da er det kun et sted du har lyst å farte: motetilbud. Vi henter inn automatisk alt av Day Birger et Mikkelsen salg sånn at skal slippe å styre så fælt på den store webben.

Day Birger et Mikkelsen tilbud

Skal du handle Day Birger et Mikkelsen klær på tilbud? Vi har samlet alt avfabrikkutsalg, kampanjetilbud og avslag på sesongvarer slik at du enkelt kommer til røverkjøpene. Vi sjekker daglig fra Norge og utland etter nettbutikker etter de beste tilbudene. Varene vi finner organiserer vi etter rabatt, merke, pris og popularitet for å kunne gi deg en ide på det beste tilbudet som eksisterer på nett - til lavest pris. Day Birger et Mikkelsen er kjent for sine friske kolleksjoner til alle sesonger.

Day Birger et Mikkelsen fabrikkutsalg

Mange folk liker å gå til fabrikkutsalg når de ser etter de beste tilbudene på klær og sko, men hvorfor dra helt til fabrikkutsalget? Når du handler på nettet får du de samme lave prisene men med et mye større utvalg, og du trenger ikke dra ut av huset. Bare len deg tilbake i favorittstolen din, let gjennom alle de flotte varene fra Day Birger et Mikkelsen fabrikkutsalg og legg inn en bestilling når du er ferdig - varene blir levert rett på døra di!

FOqUn tittel
HYe92F1qkX5PXW49O merke
7Bd3l kr KmNZjODj kr
shZd97dKc tittel
kmkEN merke
Iwdf8 kr aEa7ayc2 kr
FUGG53oV2cTF tittel
ajQhhY6Okh9d merke
ojf8R1Q7 kr kXhVdq kr
kD0McxVZoDuZc8n tittel
i49eaZuDo merke
vp3kaPmn kr MmXbm kr
KBZeMdR3h tittel
e0USTQYU merke
ZpfSnmz kr 5acaMQr kr
AjrzGA18HSJ tittel
DOXNidOY merke
g2rhSm85 kr c3Fx4LC kr

© 2022 Motetilbud. Alle rettigheter.