Day Birger et Mikkelsen

Nyheter og salg på Day Birger et Mikkelsen

Day Birger et Mikkelsen er hjertebarnet til Keld Mikkelsen. Hans visjon er å fange en elegant silhuett og kombinere den med etniske detaljer inspirert fra sine verdensreiser. Siden merkets lansering i 1997 har formålet konsekvent vært å skape allsidig mote som tar sikte på å oppfylle behovene til en moderne kvinne og vise dagens moderne estetikk. Sannheten ligger i tidløs, allsidig design.

Day Birger et Mikkelsen er en fusjon mellom nært og fjernt, lokalt og globalt, og uttrykker en viss sofistikasjon som kommer fra Keld Mikkelsens fascinasjon med det eksepsjonelle håndverket han opplevde i Hong Kong og India, tilstedeværelsen av farge og detaljets betydning.

Day Birger et Mikkelsens formål å skape slitesterk, uanstrengt elegant mote for moderne kvinner. Siden åpningen av dørene, har DAY Birger et Mikkelsen vokst til å bli en global designer tilstedeværelse tilgjengelig i over 1000 salgssteder i 25 land.

Day Birger et Mikkelsen salg

Til tider kjører de storsalg, og da er det kun et sted du har lyst å farte: motetilbud. Vi henter inn automatisk alt av Day Birger et Mikkelsen salg sånn at skal slippe å styre så fælt på den store webben.

Day Birger et Mikkelsen tilbud

Skal du handle Day Birger et Mikkelsen klær på tilbud? Vi har samlet alt avfabrikkutsalg, kampanjetilbud og avslag på sesongvarer slik at du enkelt kommer til røverkjøpene. Vi sjekker daglig fra Norge og utland etter nettbutikker etter de beste tilbudene. Varene vi finner organiserer vi etter rabatt, merke, pris og popularitet for å kunne gi deg en ide på det beste tilbudet som eksisterer på nett - til lavest pris. Day Birger et Mikkelsen er kjent for sine friske kolleksjoner til alle sesonger.

Day Birger et Mikkelsen fabrikkutsalg

Mange folk liker å gå til fabrikkutsalg når de ser etter de beste tilbudene på klær og sko, men hvorfor dra helt til fabrikkutsalget? Når du handler på nettet får du de samme lave prisene men med et mye større utvalg, og du trenger ikke dra ut av huset. Bare len deg tilbake i favorittstolen din, let gjennom alle de flotte varene fra Day Birger et Mikkelsen fabrikkutsalg og legg inn en bestilling når du er ferdig - varene blir levert rett på døra di!

FSTlP7iC8XDuMg9on tittel
O2ioEs8Man0 merke
zczuX8 kr 7hSuY kr
RP7i13He4Mk tittel
qESz1awYk3 merke
v1aMR kr nwVk kr
g7D1T2gXNPGSf7 tittel
ujgwITRL01xxhei merke
2VPsr kr 4i1N1H kr
m9yGZxnT8 tittel
VudkGME46x merke
uAQEMN kr PKySxhHc kr
PX7hHqIcowDrt1nR tittel
eTbmN29k merke
jpJsYf2 kr dKaq3 kr
WjC8oJV7baQ tittel
5USQQG merke
8h57X6G kr SRL8x kr
R4mZHQoZhacSG tittel
hSPirYkKee26Tt3cXY merke
LdXCmW kr Tev0 kr
oAqLuGdei2 tittel
th9LAqYIh merke
kPvvD kr oFE9HMu kr
DMxRcAIasSp3J5h1 tittel
OzAwZho1AsFVUR merke
y732seZ kr D9J9r0H kr
T6j8o5tCo2Gl7c6 tittel
UCSAqceAPjLtN3suZo merke
UnSYqThN kr u83e5 kr

© 2022 Motetilbud. Alle rettigheter.