2ND DAY

2ND DAY

Motemerket 2ND DAY, skapt av Day Birger et Mikkelsens, har sine originale røtter i denim og jeans. Kolleksjonene utstråler en sexy, edgy og moderne look, men holder seg tro til trendene i det nordiske...

Motemerket 2ND DAY, skapt av Day Birger et Mikkelsens, har sine originale røtter i denim og jeans. Kolleksjonene utstråler en sexy, edgy og moderne look, men holder seg tro til trendene i det nordiske markedet. Deres kolleksjoner omkranser en stilart som bygges rundt jeans og denim, og herfra har det blitt skapt utallige varianter opp etter årene som har tatt det norden med storm. 2ND DAY har alt fra jeans, blazere, gensere, accessories og t- skjorter, og det kommer stadig nye innvendinger fra skaperne bak. Day Birger et Mikkelsens sitt 2ND DAY merke er søsterlinjen til DAY’S WOMAN Main Line. Disse kolleksjonene handler om å være selvstendig i det kosmopolitiske bybildet, men også å uttrykke sin egen karakter og personlighet. Bli med i DA-universet du også, og se vårt utvalg av deres produkter med de beste rabattene som eksisterer på nett. Kanskje du finner noe som faller i smak i dag?

 

2ND DAY salg
Til tider kjører de storsalg, og da er det kun et sted du har lyst å farte: motetilbud. Vi henter inn automatisk alt av 2ND DAY salg sånn at skal slippe å styre så fælt på den store webben.

 

2ND DAY tilbud
Skal du handle 2ND DAY klær på tilbud? Vi har samlet alt av fabrikkutsalg, kampanjetilbud og avslag på sesongvarer slik at du enkelt kommer til røverkjøpene. Vi sjekker daglig fra Norge og utland etter nettbutikker etter de beste tilbudene. Varene vi finner organiserer vi etter rabatt, merke, pris og popularitet for å kunne gi deg en ide på det beste tilbudet som eksisterer på nett - til lavest pris. 2ND DAY er kjent for sine friske kolleksjoner til alle sesonger.

 

2ND DAY fabrikkutsalg
Mange folk liker å gå til fabrikkutsalg når de ser etter de beste tilbudene på klær og sko, men hvorfor dra helt til fabrikkutsalget? Når du handler på nettet får du de samme lave prisene men med et mye større utvalg, og du trenger ikke dra ut av huset. Bare len deg tilbake i favorittstolen din, let gjennom alle de flotte varene fra 2ND DAY fabrikkutsalg og legg inn en bestilling når du er ferdig - varene blir levert rett på døra di!

 

2ND DAY rabatt
Summa sumarum: Har 2ND DAY en rabatt på nett finner du den på Motetilbud. Det er heller ikke hvilken som helst rabatt du finner, vi har samlet alle produkter fra de på nett fra de største nettbutikkene slik at du ikke skal slite med å finne rett varp.