Highlight: Gerry Weber

Et lite innblikk i moteverdenen fra GERRY WEBER

Hva er forskjellen mellom et fint stykke klesplagg mot din absolutte favoritt? GERRY WEBER vet at kvinneklær er mer enn bare et nydelig ytre - de skal være høykvalitet av eksklusive materialer. De skal føles bra, passende og noe du bærer med stolthet. Det skader heller ikke med feminine silhuetter og smakfull design som forvandler en kjole til et vidunder som tiltrekker både beundrende og misunnelig blikk. GERRY WEBER står for stilige, elegante kvinneklær som har en eksklusiv sjarm for den moderne og kresne kvinnen.

Stilfull og forretningsmessig antrekk fra GERRY WEBER

Hva definerer den perfekte blazer? Den må både være perfekt over skuldrene og se seriøst og elegant ut. Passform er derfor spesielt viktig når det gjelder forretningsklær. GERRY WEBER har derfor laget blazers med fokus på sømmer og snitt til enhver figur, og garanterer et sofistikert utseende på kontoret. Og hva er din favorittmåte å bære blazeren på? Prøv også tidløse og vakre businessbukser sammen med en klassisk bluse, eller med en frisk og feminin blyantskjørt og bluse.

GERRY WEBER: Stilig, men casual til hverdagsbruk

Vakker på utsiden og behagelig på innsiden: GERRY WEBERs uformelle aura kombinerer stilfull utseende med eksepsjonell moteklær. Perfekt til helgeturer eller en shoppingtur med dine bestevenner. T-skjorter av høyeste kvalitet, og koselige strikkevarer for de mer avslappende øyeblikk. Deres casual antrekk består av jeans, sporty trenere og robuste jakker som trenchcoats og quilted jakker.

For de som pynter seg til fest

Sortimentene består av ekstraordinære detaljer og materiale av høy kvalitet, sa t flotte farger og perfekte passformer. Dette definerer de fasjonable stilene fra GERRY WEBER. Enten du er invitert til bryllup, familieferie eller en elegant kveldsgala - kjoler og skjørt garanterer alltid en fantastisk figur. For vakre alternativ, prøv vide Marlene bukser som gjør at benene får et uttrykk av å være lange, og elegante!

Se hele vårt utvalg av GERRY WEBER her.

2018-11-30 21:21:00