Highlight: Dixie

Dixie - Etablert merke, ny merkevare

Fra før hadde By Dixie en sterk posisjon i det skandinaviske markedet, og merket var kjent for høy kvalitet og et spesielt uttrykk, spesielt på vesker. Kolleksjonene har en rå bohemsk look som fullfører enhver garderobe. Etter flere tiår under navnet By Dixie lanserte selskapet en ny merkevare i 2015, nemlig RE:DESIGNED by Dixie (fortsatt kaller mange det bare Dixie).

Stilfull og elegant veskemerke

Den nye merkevaren skulle styrke selskapets kjernekompetanse og få en enda bedre posisjon i det skandinaviske motemarked. Inspirasjonen er hentet fra det råe, feminine og skandinaviske utseende, og utgjør selve kjernen i RE:DESIGNED. Veskene appellerer moderne kvinner som er opptatt av pris og kvalitet.

Nye kolleksjoner tilpasset norske forhold

Hver kolleksjon utarbeides fra sesong til sesong, og har et fokus på det stilrene og tidløse designet vi nordmenn elsker så godt. Materialene er nøye utvalgt basert på et lekkert og tidløst uttrykk. RE:DESIGNED by Dixie vil være merket alle kvinner ønsker å ha i sin garderobe. Det gir henne en følelse av en frisk og tidløs coolness.

Se hele utvalget av Dixie vesker her.

2019-12-08 18:30:00