Black Friday Norge

Hva slags tilbud kommer på Black Friday Norge?

Når 23. november ankommer Norge vil nettbutikker og fysiske butikker holde sine Black Friday-tilbud tett til brystet. Og tilbudene? De røpes ikke før tidligst midnatt. Heldigvis kommer vi til å samle alle motetilbud fra de største nettbutikkene i Norge slik at du får full oversikt over unike salg og tilbud på mote.

Black Friday er dagen hvor forhandlere har bedre tilbud enn vanlig, og tilbudene er faktisk så gode at de omtrent ikke tjener penger på selve salgsdagen. Rabattene utarter seg ofte som timestilbud eller andre tidsavgrensede tilbud som varer i korte perioder, så det er viktig å holde seg oppdatert og følge med hele dagen.

I forkant må du som forbruker lese deg opp og gjøre deg klar på hvilke tilbud som dukker opp på Black Friday. Det kan fort være fristende å gønne på de lave prisene.

Ofte er det salg på kjoler, bukser, jakker og sko fra tidliere sesonger, så hold et ekstra godt øye på de tidløse moteklærne. VI har over 300 merker fra de beste nettbutikkene i Norge. På Black Friday blir jo rabattene skyhøye, for de er kjent for å ha svært gode marginer.

PS: Ikke glem Cyber Monday heller!

  1. Black Friday dameklær
  2. Black Friday herreklær
  3. Black Friday barneklær

2018-10-21 00:17:30