Velkommen til Motetilbuds Blogg!

Vi har ei dame som løper med handleposer som logo. Vi tror på minimalistisk design, og at moteklær skal være mulig å kjøpe for alle. Derfor har vi samlet Norges beste motetilbud – på et og samme sted.

Highlight: Dixie

Dixie - Etablert merke, ny merkevare

Fra før hadde By Dixie en sterk posisjon i det skandinaviske markedet, og merket var kjent for høy kvalitet og et spesielt uttrykk, spesielt på vesker. Kolleksjonene har en rå bohemsk look som fullfører enhver garderobe. Etter flere tiår under navnet By Dixie lanserte selskapet en ny merkevare i 2015, nemlig RE:DESIGNED by Dixie (fortsatt kaller mange det bare Dixie).

Stilfull og elegant veskemerke

Den nye merkevaren skulle styrke...

2019-12-08 18:30:00

Highlight: Outrun the dark

Outrun the dark - Et merke som ønsker å endre stigmaet rundt angst og depresjon

For 10 år siden var det skaperen av av Outrun the dark sin tur til å oppleve sinnets mørke.

Etter en russetid med drikking, stress og søvnmangel kom det snikende en depresjon som skulle konsumere det neste året av livet hans. Etter sommeren dro folk fra hjemstedet for å starte det neste kapittelet i livet, og han fikk en følelse av å stå igjen på perrongen.

Ved å holde seg inne og gjemme se...

2019-07-30 17:00:00

Highlight: Hunkydory

Alt er allright med Hunkydory

Uttrykket hunky-dory er gammel amerikansk slang som betyr at alt ordner seg. Når de svenske skaperne av merket lagde det i 1996, var det nettopp dette de følte hadde blitt skapt: noe veldig "all right". Fra første stund var merket noe dypt personlig for designerne, noe verden fikk ta og føle på med tiden. Av varianter er det strikkeplagg de har utmerket seg med, men det skorter ikke på blazere, t-skjorter, jumpers eller skjørt. Hunkydory er kan...

2019-07-09 16:54:27

Nytt år, nye muligheter!

Et nytt år med nye gode tilbud

Da er 2018 unnagjort, og med så betyr at det er muligheter til å gjøre mange gode kupp på rimelige klær.

Med ønsker om et riktig godt nytt år fra Einar og Erik i motetilbud.no

Se januarsalget til wakakuu.

2019-01-09 19:54:27

Highlight: Gerry Weber

Et lite innblikk i moteverdenen fra GERRY WEBER

Hva er forskjellen mellom et fint stykke klesplagg mot din absolutte favoritt? GERRY WEBER vet at kvinneklær er mer enn bare et nydelig ytre - de skal være høykvalitet av eksklusive materialer. De skal føles bra, passende og noe du bærer med stolthet. Det skader heller ikke med feminine silhuetter og smakfull design som forvandler en kjole til et vidunder som tiltrekker både beundrende og misunnelig blikk. GERRY WEBER står for stilige,...

2018-11-30 21:21:00

Outnorth supersalg

20% rabatt på nesten alle nyheter

Fra til 17 november har Outnorth salg på nesten alle av sine nyheter i nettbutikk. Ta en kikk på hele utvalget på nettsiden. Du finner tilbudet her.

2018-11-15 14:22:20

Black Friday Norge

Hva slags tilbud kommer på Black Friday Norge?

Når 23. november ankommer Norge vil nettbutikker og fysiske butikker holde sine Black Friday-tilbud tett til brystet. Og tilbudene? De røpes ikke før tidligst midnatt. Heldigvis kommer vi til å samle alle motetilbud fra de største nettbutikkene i Norge slik at du får full oversikt over unike salg og tilbud på mote.

Black Friday er dagen hvor forhandlere har bedre tilbud enn vanlig, og tilbudene er faktisk så gode...

2018-10-21 00:17:30